O pizza de-a noastra adica cu mamaliga . E usoara si se face imediat , sigur nu dati gres cu aluatul :)
Ingrediente:
- 200g faina de porumb
- 250g ciuperci
- 100g sunca
- 100g bacon
- 1 ardei iute
- 150g branza
- putin ulei, sare
Facem o mamaliga normala adica asa cum o servim la masa. Ciupercile le taiem felii un pic mai grosute si le prajim in putin ulei.
Tapetam o tava de pizza cu hartie de copt, ungem hartia cu putin ulei si apoi intindem mamaliga cu o lingura de lemn. Ca sa nu se lipeasca mamaliga de lingura , inmuiati din cand in cand lingura in apa. presaram deasupra ciupercile, sunca si kaizerul taiate cubulete sau fasii si ardeiul taiat inele. Coacem 15 minute pana se rumeneste sunca deasupra, apoi scoatem presaram branza rasa si mai lasam 5 minute.
Servim.
Nu m-am putut abtine si am pus un pic de ketchup :).
Sfat: Puteti sa puneti pe ea orice ingredinete vi se par potrivite pentru pizza . Cred ca merge si cu peste .
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
arata foarte bine si sunt sigura k merge si k peste atata timp cat e calda.ne-ai facut din nou o surpriza placuta.felicitari si tine-o tot asa.poop…
mai dat gata cu aceasta pizza, foarte interesanta este, o incerc cat de curand, esti fenomenala
buna amalia ma numesc adela si mai vin cate- odata pe la tine… hmmmm am sa incerc si eu reteta asta… de asa pizza nu am mai auzit… am sa mai vin pe la tine! primavara frumoasa iti doresc si la multi ani! pupici!
Am facut si eu acum cateva zile – e geniala ideea :D
Adresa a fost schimbata
Romaniiautalentro.blogspot.com
O seara placuta!
arata grozav ! am si io o varianta ,de la tata,da nu-i spuneam pizza !tare buna trebuie sa fie.
interesant,sigur e bun
Ce idee misto :))! Trebuie sa fie tare buna, eu chiar nu ma omor dupa pizza, nu pot sa o inghit decat pe margheritta, paine goala cu rosii si busuioc, in schimb mamaliga ii place si goala. Multam de idee, e super, super faina!
Cu drag Laura :) daca ai sti cat "ma plimb" pe langa bunatatile tale…
Eh, las' ca "plimbarea" nu ingrasa :P ! Te mai astept cu drag! :)
va dau o rreteta foarte buna : intr-o cratita puneti un strat de mamaliga un strat de ciuperci un strat de mamaliga un strat de branza rasa un strat de mamaliga un strat de pui (pieptul de puiul se taie se pune intr-o tigaie de tefloncu un pic de ulei de masline si usturoi ) apoi iar un strat de branza. Se baga totul la cuptor. Sa aveti pofta!!
Multumim de idee!
Multumesc si a dumneavoastra este delicioasa!! ( am incercat-o astazi ;) )