Peste copt cu sos de porumb

Revin , sper in forta :), cu o reteta excelenta. Sa nu credeti ca nu am gatit, ba din contra insa nimic nou de postat pe blog . Reteta de mai jos mi-a placut de cum am vazut-o, asa ca am pus-o in aplicare.

Ingrediente:

  • 600g file de peste( eu am folosit 2 pastravi)
  • 450g fasole verde
  • 1/2 conserva de porumb de 375g
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • 1 ceapa
  • marar, ardei iute, sare, piper proaspat
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • ulei

Taiem ceapa bucati si o zdrobim la blender impreuna cu porumbul, sucul de lamaie , ardei iute ( optional), putin marar si 2 linguri de ulei. Pestele il punem intr-o tava unsa cu putin ulei, il condimentam apoi intindem deasupra sosul de porumb si peste punem ciupercile felii. Completam pe langa cu fasole verde peste care punem putina sare. Puteti folosi conopida sau un amestec de legume congelate.

Stropim totul cu ulei si coacem la 180 de grade timp de 25 de minute.

Servim cu marar proaspat.

Reteta preluata de pe gotovim-doma.ru cu mici modificari.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


22 de comentarii la „Peste copt cu sos de porumb”

  1. cat de bine arata amalia!mi-ai facut o pofta nebuna asa de dimineata mai ales ca sunt un mare fan peste:)as putea scoate/inlocui cu ceva fasolea verde?

  2. foarte interesanta reteta doar cuptorul e o problema .deja e atat de cald ca nu se poate respira daca mai folosesc si cuptorul dor in strada.o zi buna

  3. Bine ai revenit! si eu la fel, doar ca eu nu am mai gatit pentru ca am fost plecati pe la rude.
    Foarte interesanta reteta ta de pastrav, imi pare rau ca nu m-am gandit sa iau cativa pastravi de prin zona pe unde am fost. Dar rezolv eu cumva, cred ca iese bun si cu somon, ce zici? sau tot cu un peste alb?
    Pupici!

  4. interesanta retetea.cu sosul asta de porumb …mi se pare original..as putea incerca..mai ales ca noi suntem toti acasa fani fasole verde ;)

Lasă un răspuns la Wine and Knives Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.