Pastrav prajit la cuptor

Pastrav-prajit-la-cuptor

Initial am vrut sa fac o reteta de pe culinar, dar apoi mi-am dat seama ca-mi lipsesc cam multe ingrendiente dintre care unul principal , untul, asa ca am facut eu ceva care pana la urma s-a dovedit tare bun.

Ingrediente:
 
3 buc pastrav ( curatat si spalat )
pesmet
ulei de masline
cimbru, rozmarin, menta uscata
sare, piper
 
 
Stergem pestii cu un servet de hartie , ii saram , piperam si apoi presaram putin cimbru, rozmarin, menta. Punem putin ulei de masline peste ei si ii dam prin pesmet. Ii punem la prajit pe gratarul de la cuptor ( dedesubt punem o tava) timp de 20 min in cuptorul incins. Servim cu sos de usturoi si 0 felie doua de lamaie.

8 comentarii la „Pastrav prajit la cuptor”

  1. pestele nu e chiar pe placul meu, insa metoda asta de preparare mi-a cam facut cu ochiul. merg la cumparaturi asta seara:). multumesc de idee!

  2. cand ai timp sa pregatesti toate bunatatile astea??
    eu nu ma omor cu pestele, dar decand am vazut cum il gatesti tu am inceput sa mananc…
    pupici

  3. Vera gatesc in fiecare zi dar in portii mai mici … ciorba o fac mai multa dar acum daca e mai cald fac ciorbe mai rar :)…pestele imi place foarte mult te-as sfatui sa incerci dorada (am o reteta Dorada sub crusta de sare), in Romania nu este asa cunoscuta dar se gaseste peste tot. Te pup si spor la treaba !

  4. arata foarte bine si este o idee foarte buna sa nu mai umplii casa de miros ,as vrea sa aflu si eu reteta de dorada in crusta de sare e unul din pestii care imi plac am mancat prima oara in grecia ,e bun si la saramura noi cumparam mereu

  5. Ajutooooooor!

    Sunt un incepator dar imi iubesc sotia si doresc sa o surprind diseara cu un pangasius cu …….. CE GARNITURA SI CUM SE FACE???
    Sunt incepator (cred ca este a 3a oara…)

Lasă un răspuns la vera Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.