O reteta usoara si de sezon zic eu, desi se poate face si cu spanac congelat.
Ingrediente:
- 250g paste de tip scoica
- 150 ml smantana
- 150g spanac
- 1 fir usturoi verde
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- putina branza ( daca aveti cu mucegai cu atat mai bine )
Taiem usturoiul feliute subtiri si il prajim putin in ulei. Adaugam spanacul, mai lasam un minut cat sa se inmoaie apoi stingem focul, adaugam smantana , amestecam. Punem putina sare si amestecam cu pastele fierte in prealabil. Deasupra punem putina branza.
Reteta este preluata din revista Good Food.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Super reteta …
mmmm…arata si suna delicios!
Foarte interesanta. Am incercat-o si eu. Pt cele care folosesc spanac congelat – decongelati-l inainte :D Ca eu l-am pus asa, crezand ca va fi la fel ca pastaile sau brocoli congelat, insa nu… A trebuit sa torn juma de cana de apa ca sa se faca. Probabil era la mintea cocosului, daca ai experienta… Eh :D
As vrea sa mai adaug ca cele 150 g de smantana sunt insuficiente. Pastele o absorb imediat si nu mai ramane nimic. Ar fi trebuit cantitate dubla. Sau mai putine paste.