Paste cu nuca


Cel mai simplu desert, unul din preferatele mele de cand eram mica, mama il facea des in post si nu numai. Trebuie sa-l incercati :)

Avem nevoie de :

  • 300 g paste fainoase ( de obicei se folosesc taietei dar orice model e binevenit)
  • aprox 100 g miez de nuca macinat
  • putin unt
  • zahar

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet, apoi se scurg . Nuca (mizeul de nuca) se prajeste putin la cuptor, apoi se macina si se amesteca cu zahar dupa gust.

Incingeti 0 lingurita de unt intr-o tigaie apoi adaugati pastele si nuca. Adaugati zahar si daca va place aroma putina scortisoara.

Serviti!

Sunt delicioase :)

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


7 comentarii la „Paste cu nuca”

  1. Da, mama asa le face: dupa ce le fierbe, nu le clateste si pune putin unt in ele si amesteca sa se topeasca. Sunt buuune rau, hai ca mi-am facut singura pofta :)) In we fac si eu :P

Lasă un răspuns la Anonymous Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.