Taietei cu nuca


Cel mai simplu desert, unul din preferatele mele de cand eram mica, mama il facea des in post si nu numai. Trebuie sa-l incercati :)

Avem nevoie de :

  • 200 g paste fainoase ( de obicei se folosesc taietei dar orice model e binevenit)
  • aprox 100 g miez de nuca macinat
  • zahar

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet, apoi se scurg si se trec prin jet de apa rece. Nuca (mizeul de nuca) se prajeste putin la cuptor, apoi se macina si se amesteca cu zahar dupa gust.
Se amesteca cu pastele si se servesc ca atare.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


7 comentarii la „Taietei cu nuca”

  1. Da, mama asa le face: dupa ce le fierbe, nu le clateste si pune putin unt in ele si amesteca sa se topeasca. Sunt buuune rau, hai ca mi-am facut singura pofta :)) In we fac si eu :P

Lasă un răspuns la Amalia Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.