Paste cu ficat de pui si smantana

O reteta consistenta dar delicioasa. 

Ingrediente:

  • 200g paste de tip tagliatelle sau taietei putin mai lati
  • 200g ficat de pui
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • 150 ml smantana grasa
  • sare, piper
  • putina branza grasa

Punem apa la fiert pentru paste si cand clocoteste adaugam putina sare si pastele. Le fierbem conform timpului de fierbere scris pe punga.  Ceapa o tocam putin mai mare si o punem sa se prajeasca in putin ulei. Adaugam ficatul taiat bucatele si amestecam usor. Lasam cateva minute la foc mic pana se prajeste ficatul apoi adaugam smantana. Amestecam bine si lasam sa dea cateva clocote. Stingem focul si adaugam oul batut putin. Condimentam cu sare si piper. 

Amestecam cu pastele strecurate si servim imediat cu putina branza rasa deasupra ( daca aveti parmezan  ar fi ideal).

Reteta am preluat-o de pe un blog sarbesc.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Paste cu ficat de pui si smantana”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.