Pasta de branza cu sunca

Pasta (Crema) de branza cu sunca

Bine v-am regasit in Noul An! Sper ca ati petrecut bine si nu ati facut excese :). Noi am trecut cu bine cumpana dintre ani si cu greu imi vine sa cred ca deja suntem in 4 ianuarie …

De Revelion am pregatit cateva aperitive, nu foarte multe, va scriu retetele poate le pregatiti si voi de sarbatori, ca doar nu s-au terminat mai avem Boboteaza, Sfantul Ion si cate si mai cate :).

Toate retetele sunt destul de cunoscute si usor de preparat.

Prima reteta e o pasta de branza cu care puteti umple rosii, tarte sarate sau o puteti pune pe felii de castravete, ardei. Eu m-am ocosit cu rosii cherry :).

Ingrediente :

  • 4 linguri branza de vaci mai grasa
  • 2 linguri smantana
  • 5 felii sunca de Praga
  • 1 lingurita marar verde
  • putina sare

Punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o crema fina. Daca este cazul puteti sa mai adaugati smantana.

Amestec pasta (crema) de branza

Rosiile le taiem un capacel si le scobim, apoi le lasam sa se scurga pe un servet de hartie cu fata in jos.
Le umplem cu spritul (nu de vin :)) si le ornam cu o frunzulita de patrunjel verde.

Umplere rosii cu pasta sau crema de branza

Sfat:
Puteti inlocui smantana cu maioneza. In acest caz puneti jumatate din cantitate.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Pasta de branza cu sunca”

  1. La Multi Ani si un an nou mai fericit si mai bun decat cel care a trecut!
    Ti-am mai spus ca te admir pentru preparatele tale, dar acum ajung sa te invidiez… (glumesc, nu ma lua in serios).
    Am furat niste idei de platou de la tine cu care am avut succes de sarbatori, deci trebuie sa-ti multumesc. Asta m-a facut sa devin fan al site-ului tau si l-am recomandat si altor prietene. In februarie avem un eveniment in familie si deja am dat iama in retetele tale. Nu te supara pe mine, dar tu esti de vina… si prietenii si familia, care au fost incantati de masa mea de sarbatori.
    Iti multumesc inca odata… si te mai „caut”.
    Succes si spor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.