Oua umplute cu ficatei de pui

Ce faci cand ai multe oua? Crema de zahar ars ar zice sotul dar acum nu gatesc decat dulciuri cu fructe de sezon asa ca nicio sansa :).

Pentru ca demult  nu am mai facut oua umplute, acum am zis sa incerc si varianta cu ficatei de pui. Se fac rapid si se pot servi ca atare nu numai ca aperitiv.

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 2 ficatei de pui
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura smantana
  • sare, piper, verdeata tocata
  • 1 lingurita unt

Fierbem ouale tari, apoi le punem rapid sub jet de apa rece. Le curatam de coaja le taiem in jumatate si galbenusurile le punem in blender.

Ficateii de pui ii prajim in  unt, ii lasam sa se raceasca apoi ii adaugam la galbenusuri. Mai punem mustarul, smantana sare si putin piper.

Mixam bine, daca este cazul si compozitia e prea tare mai adaugam smantana.

Umplem jumatatile de albusuri si decoram dupa imaginatie si dupa posibilitati cu verdeata tocata, feliute de rosii, masline, etc.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.