Mini – strudele

De la foietajul cu ciuperci mi-au mai ramas cateva foi si am facut aceste mini strudele. Se fac foarte usor, daca va plac fornetti sa stiti ca se aseamana cu acestea.

Ingrediente:

  • foi de placinta 
  • unt topit
  • dulceata de cirese ( din asta am avut eu)
  • putin zahar
  • 1 ou

Se unge o foaie cu unt topit se pune peste ea a 2-a foaie se unge si ea si se taie in 3
Pe o fasie se pune putina dulceata, si se impatureste ca in fotografii.

Se cresteaza putin cu cutitul se unge cu ou batut si se presara zahar.

 Se coace la foc potrivit 20 de min.

La sfarsit se presara cu zahar pudra. Se pot umple si cu branza dulce.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


5 comentarii la „Mini – strudele”

  1. Sper sa nu crezi ca sunt rautacioasa, dar ai folosit foi de placinta, in foto asa se vede…, de altfel felicitari, am incercat mai multe retete. Tine-o tot asa, Maria

  2. …da…eu am citit aluat de foietaj si asta am folosit…si nu prea au iesit…ar trebui sa modifici acolo…sa nu mai pateasca cineva asa…nu este foarte placut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.