Mancare de vitel cu maghiran si paste

O bunatate de tocanita, nu am stiut cat de bun poate fi maghiranul in combinatie cu carnea de vita. Reteta am luat-o de pe plicul de condiment :).

Ingrediente:

  • 700g pulpa manzat
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • 200ml smantana 15% grasime sau mai mult
  • 1 lingura maghiran uscat
  • sare, piper, putin ulei

Carnea o taiem fasii sau cubulete si o prajim in putin ulei.

Cand scade zeama lasata de carne si carnea incepe sa se prajeasca adaugam ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt. Punem si o lingura de maghiran uscat.

Amestecam 2-3 minute si apoi completam cu apa doar cat sa se acopere carnea.

Lasam sa fiarba la foc mic.

Cand carnea este fiarta amestecam smantana cu o lingura de faina si 2-3 linguri de apa si o adaugam la tocanita amestecand mereu pana sosul se ingroasa. Condimentam cu sare si piper.

Servim cu paste ( eu am pus si putin brocoli de la papica lui Adrian ).

Sfat:

Puteti sa serviti tocanita cu mamaliguta, piure de cartofi.

2 comentarii la „Mancare de vitel cu maghiran si paste”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.