Demult mi-am propus sa fac o reteta cu prune uscate… azi am incercat una preluata de pe site-ul rusesc pe care ma „plimb” de o vreme incoace.
Ingrediente:
800 g carne de pui
100 g prune uscate
sare, piper
3 linguri ulei
1 ramurea de rozmarin
Spalam bine bucatile de carne le condimentam bine cu sare si piper si le prajim in uleiul incins pana se rumenesc pe toate partile. Acoperim cu capac si mai lasam 10 minute. Adaugam prunele uscate, amestecam, apoi adaugam o 1/2 cna de apa si lasam sa fiarba la foc mic.
La sfarsit adaugam rozmarinul , il lasam sa fiarba 10 minute si apoi il scoatem.
Gata.
Eu am folosit rozmarin uscat. Sincer nu mi s-a parut a fi extraordinar de buna ,poate nu e pe gustul meu, daca cumva ati incercat-o sa-mi scrieti parerea :).
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Iubesc minacarurile cu fructe uscate. Draga mea, te asteapta un premiu la mine in blog. O zi buna! Cami
Multumesc mult Cami vin sa-l ridic :).
Foarte bun , l-am facut acum , buna reteta, eu am mai adaugat un pic de zeama si coaje de lamaie.
Thanks for stopping by my blog. One stick of butter has 114 grams.
buna AMALIA
CE MAI FACI :0) ARATA BUN PUIL SI GUSTOS
TE ASTEPTA UN PREMIU LA MINE PE BLOG
Sarbatori Fericite!Criss.
Ce bine arată! Câteodată visez noaptea pozele cu mâncare de pe blogul tău… :)
Anca multumesc !
Criss asemeni iti doresc si tie , multa sanatate si un An Nou fericit !
:)) ce figura esti, eu sper ca nu ai probleme cu kilogramele daca visezi noaptea mancare :)). Sa-mi scrii daca ai incercat vreo reteta si cum ti-a iesit :).
Super retete ai, le stiu de cand inca nu eram si eu blogospodina! Ca de la voi am invatat sa gatesc!
Cu drag, GDC
Foarte mult imi place cum gatiti! Si va admir ca lucrati bine in echipa!
Ca o GDC, la mine ar iesi cu scantei!
Si imi plac si noile hainute de primavara! Sincer, nu imi placeau paharele.Parca la voi erau, nu?
Cu drag, GDC
incearca data viitoare sa tai prunele macar in jumatate, aroma lor o sa patrunda in sos mult mai bine, iar dupa ce e totul aproape gata da-le la cuptor inca 15 minute. :)
Anonim multumesc de sfat !