Mancare de pui cu prune uscate si rozmarin


Demult mi-am propus sa fac o reteta cu prune uscate… azi am incercat una preluata de pe site-ul rusesc pe care ma „plimb” de o vreme incoace.

Ingrediente:
800 g carne de pui
100 g prune uscate
sare, piper
3 linguri ulei
1 ramurea de rozmarin

Spalam bine bucatile de carne le condimentam bine cu sare si piper si le prajim in uleiul incins pana se rumenesc pe toate partile. Acoperim cu capac si mai lasam 10 minute. Adaugam prunele uscate, amestecam, apoi adaugam o 1/2 cna de apa si lasam sa fiarba la foc mic.

La sfarsit adaugam rozmarinul , il lasam sa fiarba 10 minute si apoi il scoatem.

Gata.
Eu am folosit rozmarin uscat. Sincer nu mi s-a parut a fi extraordinar de buna ,poate nu e pe gustul meu, daca cumva ati incercat-o sa-mi scrieti parerea :).

14 comentarii la „Mancare de pui cu prune uscate si rozmarin”

  1. :)) ce figura esti, eu sper ca nu ai probleme cu kilogramele daca visezi noaptea mancare :)). Sa-mi scrii daca ai incercat vreo reteta si cum ti-a iesit :).

  2. Foarte mult imi place cum gatiti! Si va admir ca lucrati bine in echipa!
    Ca o GDC, la mine ar iesi cu scantei!
    Si imi plac si noile hainute de primavara! Sincer, nu imi placeau paharele.Parca la voi erau, nu?
    Cu drag, GDC

  3. incearca data viitoare sa tai prunele macar in jumatate, aroma lor o sa patrunda in sos mult mai bine, iar dupa ce e totul aproape gata da-le la cuptor inca 15 minute. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.