Jambon la tigaie

Ingrendiente:

  • o bucata jambon de 1 kg (eu am cumparat jambonul din Metro, arata super bine)
  • 1 morcov, 3-4 capatani de usturoi
  • 200 ml vin rosu
  • condimente

Se scoate osul, se bate putin carnea cu ciocanul sa se fragezeasca putin, se condimenteaza , se unge cu putina pasta de ardei (optional), se cresteaza si se impaneaza cu usturoi si morcov. Se pune in tigaie cu putin ulei si se lasa la foc incet cu capac pana scade apa de tot. Se adauga jumatate cana de apa si vinul rosu, 1 foaie de dafin si se lasa sa fiarba acoperit la foc incet . Se serveste cu piure de cartofi… la mine au fost prajiti , asa a fost cererea.







 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.