Ingrendiente:
- o bucata jambon de 1 kg (eu am cumparat jambonul din Metro, arata super bine)
- 1 morcov, 3-4 capatani de usturoi
- 200 ml vin rosu
- condimente
Se scoate osul, se bate putin carnea cu ciocanul sa se fragezeasca putin, se condimenteaza , se unge cu putina pasta de ardei (optional), se cresteaza si se impaneaza cu usturoi si morcov. Se pune in tigaie cu putin ulei si se lasa la foc incet cu capac pana scade apa de tot. Se adauga jumatate cana de apa si vinul rosu, 1 foaie de dafin si se lasa sa fiarba acoperit la foc incet . Se serveste cu piure de cartofi… la mine au fost prajiti , asa a fost cererea.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]