Inimioare din crenvusti

De mic dejun, de Valentine’s, de dimineata de dupa :), de duminica , de papat cu mare pofta :)). O reteta foarte simpla dar interesanta . Cred ca Happy a postat-o pe forumul culinar.

Ingrediente ( reteta pentru o inimioara ) :

  • 1 crenvusti
  • 1 ou
  • sare , piper, ulei pentru prajit

Taiem pe lungime 1 crenvusti , nu pana la capat asa cum se vede in poza.

Il indoim si formam o inimioara. Atentie sa nu se rupa ( lucrati cu grija si blandete ). Il prindem cu o scobitoare si il punem la prajit in ulei. Il intoarcem pe partea cealalta si spargem un ou in interior. Atentie, oricat v-ar fi de foame nu folositi oua mari . Lasam sa se prajeasca , punand cu lingura putin ulei incins pe ou ( sa se prajeasca si deasupra ). S-ar putea sa va curga putin pe margini , nu-i problema , taiati sa nu se vada la decor :).

Condimentam cu sare si piper, eventual puteti rade putina branza deasupra.

14 comentarii la „Inimioare din crenvusti”

  1. amalia..ai niste retete super..chiar ii ziceam lui teo"aia cu retetele ca tu esti mai buna..fara comentarii,nu am nimik cu ea,dar nu-mi plac retele ei..tine-o tot asa!!!

  2. adorabil o sa incerc si eu dar daca zici ca oul trebuie sa fie mic voi incerca cu oua de prepelita…si asa am sute si nu am clienti in perioada asta :(( decat unul d gaina sa dea pe afara din inimioara, mai bine pun 2-3 de prepelita :*

  3. Super felicitari! Am gasit o gospodina minunata …………….mai buna ca mine.
    Felicitari!!!!!
    Cred ca inimoarele ar merge umplute si cu oua batute ca pentru omleta , condimendate si adaugata branza.

    Gabriela-Cluj

    1. Gabriela iti multumesc pentru aprecieri…gospodina nu stiu cat sunt de buna dar imi place sa gatesc variat si sunt mereu in cautare de retete. Daca pot sa le impart si cu altii cu atat mai bine. Te pup si sper sa incerci si alte retete!

  4. Am facut ieri si sotul m-a intrebat daca a uitat cumva de vreo aniversare :))
    I-a placut mult si gustul si ideea, multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.