Iepure cu bere si sos de capere

Reteta este a Lucianei, membra Culinar, ocazie cu care ii multumesc !

Ingrendiente:

1 Rila Iepurila
4 cepe mari
200 ml smantana lichida
1 cutie de bere
1 borcanel capere
o mana de patrunjel tocat
unt (cam 50 de grame)
sare si piper

Avem iepurele,

pe care-l taiem bucati , il saram si piperam, apoi il prajim in putin ulei.


Punem capacul si lasam pana scade zeama lasata si carnea
a inceput sa se rumeneasca.
Scoatem carnea si in uleiul ramas calim ceapa taiata solzisor.


Adaugam berea, carnea si lasam sa fiarba.

Asa arata cand este fiarta carnea.

In continuare eu am deviat de la reteta initiala ca nu am citit-o foarte atent.Nu a fost nici o problema, oricum a iesit delicios. Separat am amestecat caperele cu smantana si patrunjelul si le-am pus peste carne. In reteta ( va rog sa o respectati)  se punea untul intr- tigaie si se adauga caperele apoi smantana cu patrunjelul si se servea separat.

Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Iepure cu bere si sos de capere”

  1. Mmmmmmmm arata exact cum a aratat cand l-am facut eu! Zii drept, asa-i ca te-ai lins pe degete??? Sosul ala pe mine cel putin m-a dat pe spate. Este demential, il fac cat de des pot. Pupici mult pt promovarea retetai si scuze ca nu ti-am scris pana acum, habar n-am avut de blogul tau. Super misto de altfel. Mouaahhhh!

  2. Luciana e delicios sosul il fac si cu alta carne chiar si cu paste. Multumesc ptr aprecieri, esti foarte draguta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.