Reteta este a Lucianei, membra Culinar, ocazie cu care ii multumesc !
Ingrendiente:
1 Rila Iepurila
4 cepe mari
200 ml smantana lichida
1 cutie de bere
1 borcanel capere
o mana de patrunjel tocat
unt (cam 50 de grame)
sare si piper
Avem iepurele,
pe care-l taiem bucati , il saram si piperam, apoi il prajim in putin ulei.
Punem capacul si lasam pana scade zeama lasata si carnea
a inceput sa se rumeneasca.
Scoatem carnea si in uleiul ramas calim ceapa taiata solzisor.
Adaugam berea, carnea si lasam sa fiarba.
Asa arata cand este fiarta carnea.
In continuare eu am deviat de la reteta initiala ca nu am citit-o foarte atent.Nu a fost nici o problema, oricum a iesit delicios. Separat am amestecat caperele cu smantana si patrunjelul si le-am pus peste carne. In reteta ( va rog sa o respectati) se punea untul intr- tigaie si se adauga caperele apoi smantana cu patrunjelul si se servea separat.
Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Mmmmmmmm arata exact cum a aratat cand l-am facut eu! Zii drept, asa-i ca te-ai lins pe degete??? Sosul ala pe mine cel putin m-a dat pe spate. Este demential, il fac cat de des pot. Pupici mult pt promovarea retetai si scuze ca nu ti-am scris pana acum, habar n-am avut de blogul tau. Super misto de altfel. Mouaahhhh!
Luciana e delicios sosul il fac si cu alta carne chiar si cu paste. Multumesc ptr aprecieri, esti foarte draguta.