• Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact
Sari la conținut

Hai sa gatim cu Amalia! – Retete culinare pentru toate gusturile.

  • Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact

Categorie: Idei de mic dejun

Tartine cu avocado si ou

de Amalia pe 28 noiembrie 201728 noiembrie 2019

O alta reteta (de succes, zic eu) care ne face sa mancam cu placere avocado. Aceste tartine cu avocado se pot servi atat ca mic dejun dar puteti sa le… [Continuă lectura]

Paine cu malai

de Amalia pe 2 noiembrie 20179 ianuarie 2020

In cautare de retete pentru cina si mic dejun am gasit aceasta reteta de paine rapida cu malai. Poate unii dintre voi ati mancat cand erati mici aceasta bunatate, eu… [Continuă lectura]

Bagheta cu avocado si mozarella

de Amalia pe 16 octombrie 201728 noiembrie 2019

Sau cum puteti face mancabil avocado :) sau ce puteti gati la micul dejun/cina. Variante la aceasta reteta sunt multe (poate va inspira si imi scrieti care le-ati incercat). Reteta… [Continuă lectura]

Rulouri rapide cu sunca si cascaval

de Amalia pe 28 octombrie 201522 septembrie 2020

Descrierea retetei este in titlu asa ca nu mai repet, va scriu altceva;  aluatul este foarte bun se face cu branza de vaci si nu necesita timp de dospire. Prepararea lui este floare la… [Continuă lectura]

Coronita cu sunca, rosii si branza

de Amalia pe 26 septembrie 201422 ianuarie 2020

Mic dejun sau cina, o idee foarte simpatica pe care am vazut-o pe net. Adaptata dupa posibilitati :). Ingrediente: 1/2 bagheta sau 1 franzeluta mai mica 200g sunca sau kaizer… [Continuă lectura]

Waffe din paine si ou

de Amalia pe 23 mai 201322 februarie 2020

Ideale pentru micul dejun, le-am incercat si eu si mi s-au parut foarte usoare si bune.

clatite-cu-ciocolata-amalia-1

Clatite cu ciocolata

de Amalia pe 25 ianuarie 20122 iunie 2022

Clatitele cu ciocolata sunt desertul perfect , pot fi umplute cu fructe, nutella, ciocolata, crema de branza, frisca, ce va place si ce doriti!

Omleta cu conopida

de Amalia pe 1 noiembrie 201126 februarie 2020

Cu Halloween-ul nu ma impac de nicio culoare , asa ca trec peste el si continuu cu ale mele, ieri am facut o cioba pui cu conopida si pentru ca… [Continuă lectura]

Inimioare din crenvusti

de Amalia pe 1 decembrie 201028 noiembrie 2019

De mic dejun, de Valentine’s, de dimineata de dupa :), de duminica , de papat cu mare pofta :)). O reteta foarte simpla dar interesanta . Cred ca Happy a… [Continuă lectura]

Omleta cu branza

Omleta cu branza

de Amalia pe 1 august 201028 noiembrie 2019

Reteta la mahmureala zice sotul. Despre omleta cu branza: un mic dejun de weekend, zic eu. Ramane sa vedem cine are dreptate. :)) Am zis ca nu postez retete gen… [Continuă lectura]

Pate de ficat de pasare

de Amalia pe 26 ianuarie 20103 aprilie 2022

Nici nu mai stiu ce sa mai pun de pachet la servici. Pentru ca-mi place pate-ul iar cel din comert e plin de conservanti si tot felul de chestii nesanatoase… [Continuă lectura]

Paine-in-ou-prajita-1-amalia

Paine in ou prajita

de Amalia pe 7 decembrie 200819 august 2020

Un mic dejun rapid si satios in diminetile reci de iarna ( si nu numai). Painea in ou prajita era si este preferata tuturor atunci cand vine vorba de micul… [Continuă lectura]

budinca-de-taietei-cu-branza-amalia-1

Budinca de taietei cu branza

de Amalia pe 10 iulie 20088 septembrie 2022

Budinca asta o facea mama mereu cand eram mica, este foarte usor de facut si poate inlocui cu succes un mic dejun sau o cina. Este cunoscuta si sub denumirea de vargabeles, adica budinca cu branza dulce la cuptor. Cel mai bine merge cu taietei lati de gen tagliatelle dar puteti incerca si cu alt tip de paste daca e musai.

Cas pane

de Amalia pe 19 mai 200828 noiembrie 2019

Ce poti face cand ai niste oua si cas de la tara? Cas pane, cu siguranta! Nu e greu de facut, e delicios. La nevoie, poate fi folosit si cascaval,… [Continuă lectura]

Navigare în articole

Pagină 1 … Pagină 5 Pagină 6

Ultimele rețete

  • Paste spӓtzle cu branza și ceapă

    2 octombrie 2023
  • Mâncare rapidă cu cartof si ouă

    27 septembrie 2023
  • Zacuscă rapidă

    25 septembrie 2023
  • Prăjitură Arici cu foi fragede și brânză dulce

    22 septembrie 2023
  • Salată de varză roșie cu porumb

    21 septembrie 2023
  • Aripioare de pui crispy

    19 septembrie 2023
  • Prăjitură cu mere de post

    11 august 2023
  • Salată de cartofi mediteraneană

    9 august 2023
  • Salată cu roșii și avocado

    7 august 2023
  • Frappe cu cafea instant

    4 august 2023

Rețete

  • Idei de mic dejun
  • Panificatie
  • Retete la airfryer
  • Prajituri, deserturi, aluaturi dulci
  • Aperitive
  • Torturi
  • Preparate traditionale
  • Supe, ciorbe
  • Preparate din carne de pui, rata, curcan
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate cu legume
  • Preparate cu peste, fructe de mare
  • Preparate cu carne de vaca
  • Preparate din carne de miel, iepure
  • Preparate de post
  • Garnituri
  • Pizza, paste
  • Salate
  • Sosuri
  • Bauturi
  • Conserve si preparate pentru iarna
  • Meniu de Pasti
  • Retete de la cititoare
  • Alte retete

Vă recomand și aceste rețete

  • Aperitive reci – idei de platouri aperitive
  • Blat de tort – reteta de baza
  • Tort Egiptean
  • Prajitura tavalita in nuca de cocos
  • Prajitura Craiasa Zapezii – Redescopera dulciurile copilariei
  • Cum se fac galustele din gris
  • Prajitura Inghetata falsa
  • Prajitura „Tavalita” cu nuca de cocos
  • Mancare de linte rosie
  • Ruladă aperitiv cu caşcaval, şuncă, măsline şi ardei
  • Chiftelute de dovlecei
  • Orez cu lapte turcesc – sutlac

S-ar putea să vă mai placă și

Reteta de ciorba de burta

Dar si delicioasa ciorba de perisoare.

Cunoscutul tort egiptean.

Pe lângă acestea, merită să aruncați o privire pe rețeta de prajitura Craiasa Zapezii

Laura Adamache - rețete culinare

Delicatesa

Rețete cu Gina Bradea

Rețete cu Laura Laurențiu

Hai să gătim cu Amalia - Blog cu rețete culinare - Copyright © 2023 . Toate drepturile rezervate.
Tema Fooding de FRT