Hribe cu smantana

 

Daca ati stii cat sunt de bune … Mai greu cu hribele ca nu se prea gasesc. Eu le am de la soacra-mea care le cumpara, le curata si le opareste putin apoi le gusta si le congeleaza. Asadar pericol de otravire eliminat :).

Ingrediente:

  • aprox 1kg hribe congelate
  • 250g smantana 25% grasime
  • 1 lingura faina
  • 100ml lapte
  • putin ulei
  • sare

Hribele le lasam sa se dezghete.

Incingem putin ulei intr-o cratita mai groasa sau tigaie apoi adaugam hribele si amestecam usor. La un moment dat o sa vedeti ca incep sa se lipeasca de fundul cratitei. Atunci adaugam smantana amestecata cu faina si laptele. Amestecam usor cateva minute, condimentam cu sare si eventual cu putin piper alb.

Servim cu mamaliguta.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


4 comentarii la „Hribe cu smantana”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.