Hamburger de pui

Daca am facut saorma mi-am zis hai sa fac si hamburger doar nu e mare lucru. Am facut de pui ca aveam o bucata de piept prin frigider.

Ingrediente:

  • 300g piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • condimente pentru grill
  • chifle
  • ceapa, rosii, varza sau salata
  • cascaval feliat

Tocam carnea , la fel si ceapa si usturoiul, le amestecam si adaugam condimente. Formam chiftele mai mari pe care le aplatizam si le prajim pe grill-ul uns cu putina slanina (va sfatuiesc este sa investiti intr-o tigaie de fonta ,stiti voi din aceea grea,  merita ! ).

Taiem chifla in doua , punem o chiftea de pui apoi o felie de cascaval, incalzim putin la microunde pana se topeste branza si apoi mai punem rosii , varza taiata fideluta si condimentata cu putina sare sau ce legume doriti voi aveti multe optiuni.

Servim cu cartofi prajiti. Sau fara :).

Poza nu e prea graitoare, cineva astepta cu nerabdare , era sa raman fara aparat :)).

8 comentarii la „Hamburger de pui”

  1. arata foarte bine…mi-ai dat o idee cu pieptul de pui ca si eu am ceva ce zace prin frigi si striga dupa ajutor:)

  2. fara indoiala, de 50x mai sanatos decat hamburgerul din fast-food. maine ii fac si eu iubitului… sa nu-i mai stea mintea la mcDonalds

  3. incearca sa pui o lingurita de mustar si seminte de coriandru tocate impreuna cu seminte de chimen. dau o aroma nemaipomenita. :)
    arata foarte bine, chiar mi-ai facut pofta.
    anca

  4. Anca multumesc mult, la coriandru sa stii ca m-am gandit si eu dar nu credeam ca merge cu carnea de pui… data viitoare tin cont de sfatul tau si-ti scriu cum a fost .

  5. chiar te rog sa imi spui :)
    mi-ai facut pofta oricum cu toate fripturile si minunile de aici asa ca voi gati si eu ceva mai special azi….:P
    ramane surpriza pana dupa degustare.

    anca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.