Hamburger de pui

Daca am facut saorma mi-am zis hai sa fac si hamburger doar nu e mare lucru. Am facut de pui ca aveam o bucata de piept prin frigider.

Ingrediente:

  • 300g piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • condimente pentru grill
  • chifle
  • ceapa, rosii, varza sau salata
  • cascaval feliat

Tocam carnea , la fel si ceapa si usturoiul, le amestecam si adaugam condimente. Formam chiftele mai mari pe care le aplatizam si le prajim pe grill-ul uns cu putina slanina (va sfatuiesc este sa investiti intr-o tigaie de fonta ,stiti voi din aceea grea,  merita ! ).

Taiem chifla in doua , punem o chiftea de pui apoi o felie de cascaval, incalzim putin la microunde pana se topeste branza si apoi mai punem rosii , varza taiata fideluta si condimentata cu putina sare sau ce legume doriti voi aveti multe optiuni.

Servim cu cartofi prajiti. Sau fara :).

Poza nu e prea graitoare, cineva astepta cu nerabdare , era sa raman fara aparat :)).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


8 comentarii la „Hamburger de pui”

  1. arata foarte bine…mi-ai dat o idee cu pieptul de pui ca si eu am ceva ce zace prin frigi si striga dupa ajutor:)

  2. fara indoiala, de 50x mai sanatos decat hamburgerul din fast-food. maine ii fac si eu iubitului… sa nu-i mai stea mintea la mcDonalds

  3. incearca sa pui o lingurita de mustar si seminte de coriandru tocate impreuna cu seminte de chimen. dau o aroma nemaipomenita. :)
    arata foarte bine, chiar mi-ai facut pofta.
    anca

  4. Anca multumesc mult, la coriandru sa stii ca m-am gandit si eu dar nu credeam ca merge cu carnea de pui… data viitoare tin cont de sfatul tau si-ti scriu cum a fost .

  5. chiar te rog sa imi spui :)
    mi-ai facut pofta oricum cu toate fripturile si minunile de aici asa ca voi gati si eu ceva mai special azi….:P
    ramane surpriza pana dupa degustare.

    anca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.