Garnitura de orez

Daca ( si numai daca :)) v-a mai ramas ceva carnita din weekend puteti incerca cu succes aceasta garnitura.

  • 1 ceasca orez basmati ( am cumparat din Kaufland foarte accesibil ca pret )
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • 2 cesti apa

Intr-o oala mai mica topim untul si apoi adaugam orezul spalat si scurs de apa. Amestecam 1 minut sa se prajeasca putin apoi adaugam 2 cesti de apa. Adaugam putina sare, acoperim cu un capac si lasam sa se faca la foc mic 15 minute ( termenul de fierbere variaza in functie de orezul folosit in general scrie pe cutie ).

Servim. Puteti adauga la sfarsit 1 lingurita de smantana sau branza rasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.