Friptura din pulpe de curcan

O reteta nu neparat de weekend , friptura din pulpe de curcan puteti sa o incercati oricand dar nu oriunde ci numai in bucatarie :).

Ingrediente:

  • 2 pulpe intregi de curcan taiate fiecare in 2
  • 100 ml vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • cateva boabe de piper ( eu am scapat cam multe :))
  • 1 lingurita otet

Punem intr-o punga toate ingredientele si lasam sa stea peste noapte la marinat in frigider.
Apoi punem intr-un vas termorezistent putin ulei, adaugam pulpele, restul ingredientelor din punga si 1/2 de cana de apa .
Acoperim cu o folie si coacem o ora la foc potrivit. Luam folia jos si mai lasam aprox. 15 minute pana se rumenesc pulpele .
Servim cu garnitura de cartofi sau legume.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


3 comentarii la „Friptura din pulpe de curcan”

  1. de ce e ptr lenesi???? e chiar o reteta f. buna!!! am bagat acuma friptura la cuptor, nu se poate sa nu iasa grozava!!!! multumesc ptr reteta!

Lasă un răspuns la Nati Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.