Sotul zice ca anul asta am mancat o ferma de pui :)… ce sa fac daca e cea mai accesibila carne ca si pret, plus ca se gateste repede si e saraca in calorii … asadar astazi o reteta pe care am trimis-o celor de la gustos.ro pentru sectiunea „Cu bloggerii la gratar” . Nu va cer sa ma votati doar sa incercati reteta :). Chiar daca nu mergeti la gratar in aer liber, puteti incerca aceasta reteta acasa pe grill sunt convinsa ca o sa va placa.
- 600g piept de pui
- 400g ciuperci de tip champignon
- 400g rosii cherry
- 250g iaurt
- 30g ulei de masline
- sucul de la o jumatate de lamaie
- sare, piper alb, rozmarin
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Faine frigaruile tale. Le voi incerca si eu… :))…. daca incerci si tu gratarul meu, tot din categoria aia cu bloggerii si gratarul virtual. Pupici si o zi faina sa ai
am si eu o reteta care asteapta sa fie postata.la mine fara ciuperci cu ardei gras.oricum reteta preparata de tine arata foarte bine.
stii insa ce m-a impresionat,culoara ochilor tai care este superba!!!
pup ,o zi minunata
Sarah astept sa vad reteta la tine… cat despre ochi cred ca asta l-a impresionat si pe sot :)). Te pup si weekend placut!
de mult imi sta gandul la niste frigarui !!! … delicioase!!
Poate le incerci la iarba verde ca uite s-a schimbat vremea :).
Chiar daca nu ne ceri eu sa stii ca tot te-am votat pe gustos.ro :). Bafta multa!!!!!!
Multumesc mult Dorina, te pup !
saptamana asta le fac si eu garantat :)
Sa-mi scrii daca ti-au placut :)
mie oricum imi place tot ce fac dupa retele tale :) inca nu m-a dezamagit nici una
Esti draguta, sa speram ca asa va fi :).
buna reteta de cirba de perisoare
super reteta
Eu le mai fac si cu ficatei de pui si bucatele de piept de porc,alternate cu feliute de ardei,ceapa si ciuperci.
Ca sa fie mai fragede si mai gustoase, cu cateva ore inainte le ung cu un amestec facut din ulei de masline,sos de soia si praf de usturoi.
Foarte faina combinatia o sa incerc si eu .