Fleica la tigaie cu morcovi

A sotului preferata si des executata chiar si de el deoarece se face foarte simplu.

Ingrediente:

  • 300g fleica de porc sau costita
  • 2 morcovi
  • 150 ml vin
  • sare, piper, putin ulei

Fleica o taiem felii si o prajim la foc mic intr-o tigaie cu capac sau cratita. Cand scade zeama lasata de carne adaugam vinul si lasam sa se faca in continuare la foc mic.

Cand carnea este aproape gata adaugam morcovii felii si condimentam cu sare si piper. Puteti pune si putina boia iute.

Servim cu cartofi.

Observatii:

Smecheria la aceasta reteta este tigaia care trebuie sa fie cat mai groasa, din fonta daca se poate.

Puteti pune langa morcov si un ardei sau o ceapa sau doar un ardei sau o ceapa.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Fleica la tigaie cu morcovi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.