Nu stiu altii cum sunt dar eu cand e vorba de deserturi nu raman in pana de idei… sau de ingrediente … modalitatea de preparare a retetei este chiar titlul ei :)).
Ingrediente ( 2 portii )
- 500ml lapte
- 3 linguri de zahar
- 1 plic praf pentru budinca de ciocolata
- 2-3 stropi esenta de rom
- 250ml frisca
Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic si o lasam sa se raceasca ( puneti o folie deasupra sa nu faca pojghita).
Cand este rece ( nu o lasati sa se intareasca doar sa fie rece ) adaugati frisca lingura cu lingura, amestecand peste cap ca si la blatul de tort. La sfarsit puneti esenta de rom.
Decorati cu ciocolata si puneti crema in cupe la rece o ora.
Observatii:
Puteti sa faceti la fel cu budinca de vanilie si sa alternati culorile in cupe.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Esti extraordinara!!! Toate retetele sunt delicioase!
Multumesc mult pentru aprecieri!
Foarte buna …..SA MAI FACI
huuu,de astea face si un copil de 2 ani :D
Scuze ca am scris asa ceva mai sus am vrut sa scriu la altcineva , iarta-ma ! Foarte delicioasa si apetisanta mmmm :x sa mai faci
FOARTE BUN FELICITARI
Mie nu mi’a iesit asa cremoasa,am folosit frisca hulala…….dar trebuia sa fie rece rece budinca sau ? si park e moale nu mi s’a intarit..tu ce zici? :)
Trebuia sa fie rece, scuze ca nu am specificat.