Desert rapid (doar) cu budinca si frisca

Nu stiu altii cum sunt dar eu cand e vorba de deserturi nu raman in pana de idei… sau de ingrediente … modalitatea de preparare a retetei este chiar titlul ei :)).

Ingrediente ( 2 portii )

  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic praf pentru budinca de ciocolata
  • 2-3 stropi esenta de rom
  • 250ml frisca

Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic si o lasam sa se raceasca ( puneti o folie deasupra sa nu faca pojghita).

Cand este rece ( nu o lasati sa se intareasca doar sa fie rece ) adaugati frisca lingura cu lingura, amestecand peste cap ca si la blatul de tort. La sfarsit puneti esenta de rom.

Decorati cu ciocolata  si puneti crema in cupe la rece o ora.

Observatii:

Puteti sa faceti la fel cu budinca de vanilie si sa alternati culorile in cupe.

 

 

 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


8 comentarii la „Desert rapid (doar) cu budinca si frisca”

  1. Mie nu mi’a iesit asa cremoasa,am folosit frisca hulala…….dar trebuia sa fie rece rece budinca sau ? si park e moale nu mi s’a intarit..tu ce zici? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.