Desert rapid (doar) cu budinca si frisca

Nu stiu altii cum sunt dar eu cand e vorba de deserturi nu raman in pana de idei… sau de ingrediente … modalitatea de preparare a retetei este chiar titlul ei :)).

Ingrediente ( 2 portii )

  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic praf pentru budinca de ciocolata
  • 2-3 stropi esenta de rom
  • 250ml frisca

Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic si o lasam sa se raceasca ( puneti o folie deasupra sa nu faca pojghita).

Cand este rece ( nu o lasati sa se intareasca doar sa fie rece ) adaugati frisca lingura cu lingura, amestecand peste cap ca si la blatul de tort. La sfarsit puneti esenta de rom.

Decorati cu ciocolata  si puneti crema in cupe la rece o ora.

Observatii:

Puteti sa faceti la fel cu budinca de vanilie si sa alternati culorile in cupe.

 

 

 

8 comentarii la „Desert rapid (doar) cu budinca si frisca”

  1. Mie nu mi’a iesit asa cremoasa,am folosit frisca hulala…….dar trebuia sa fie rece rece budinca sau ? si park e moale nu mi s’a intarit..tu ce zici? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.