Un desert fin care il puteti face cu fructe de preferinta cat mai aromate. Eu am ales capsunile.
Ingrediente 2 portii:
- 400g capsuni
- 400ml frisca
- 200g crema ganache reteta aici
- 6 biscuiti amaretti ( puteti inlocui si cu alti biscuiti )
1 Mixam cu blenderul toate capsunile. Lasati cateva deoparte si pentru decor.
In 200ml frisca adaugam 3 linguri de piure de fructe si mixam.
2 Formam cupele astfel: pe fund punem putin piure de fructe, apoi biscuitii rupti bucati mai mari, apoi un strat de crema ganache, un strat de frisca amestecata cu capsuni. Decoram cu frisca si bucatele de fructe.
Lasam la rece aproximativ 15-20 min si servim.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]