Cum să-ţi utilezi bucătăria cât mai rapid

Se ştie că atunci când vrem să ne utilăm bucătăria posibilităţile sunt nenumarate. Pentru început însă trebuie să ne gândim serios, cât timp petrecem în bucătărie? Sunt persoane ale căror bucătării arată ca în reviste însa nu gătesc aproape deloc pentru că nu au timp sau da, am mai auzit-o şi pe asta, să nu murdarească aragazul :). Sau sunt cele care de dimineata până seara gătesc de zor tot felul de bunătăţuri (uh, nu m-ar deranja când vin de la servici să le găsesc pe masă ) şi dacă au şi un mic televizor instalat bucătăria ţine loc şi de living. Sau (cred că acestea sunt cel mai des întâlnite) cele care vin de la servici şi după o tură prin piaţă – hypermarket ajung acasă, se schimbă şi îşi fac de cap unde altundeva decât în bucătarie. Printre acestea mă regăsesc şi eu in majoritatea zilelor din saptamana cu excepţia celor însorite când merg cu băieţelul în parc.

Haideţi să luăm ca  exemplu ultimul tip şi să vedem cum putem să ne utilăm bucătaria. Fac o mica paranteză şi va spun ca oricâte am avea în bucătărie este loc de mai mult. Timp nu prea avem, eventual mergem într-un weekend ( ploios) la mall şi acolo poate vedem ceva ce ne atrage atenţia; o tavă interesantă, un cuţit care ar fi util pentru ca e universal, o oală minune … şi multe alte chestii care mai de care mai interesante . Şi timpul trece, trebuie să plecăm, până la urmă nu cumpărăm nimic pentru că nu ne-am putut hotarî,  venim acasă, în cel mai bun caz cu un produs pe care l-am cumpărat  pentru ca era la preţ bun dar nu se stie cât de des o să-l utilizăm.

Da, e frumos să mergi la cumpărături însă trebuie să ai timp şi cand nu ai timp atunci e bine sa mergi pe varianta simplă si des utilizată în ultima vreme la noi, cea a cumpărăturilor online. Eu am achiziţionat câteva produse în acest mod şi m-am declarat de-a dreptul mulţumită. Preţul, în cazul meu, mai mic ca şi în magazine, livrarea rapidă. Acum gândindu-mă la ustensile pentru bucătărie mai exact la nişte tăvi de copt pe care doresc să le cumpăr şi să le folosesc din plin, navighez pe elefant.ro şi uite ca da, au multe modele din care să imi aleg, la fel şi alte accesorii utile în bucătărie. Şi nu numai produse pentru bucătărie,  nu pot să mă abţin să nu vizualizez şi alte oferte nu neapărat pentru bucătărie, ci pentru toată familia, pentru ca da, de aceea îmi place să fac cumpărături online; găseşti o multitudine de produse, promotii şi totul doar la un click distanţă :).

loading...

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.