Coronita cu sunca, rosii si branza

 

Mic dejun sau cina, o idee foarte simpatica pe care am vazut-o pe net. Adaptata dupa posibilitati :).

Ingrediente:

  • 1/2 bagheta sau 1 franzeluta mai mica
  • 300g sunca sau kaizer
  • 200g branza
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte 
  • 1 rosie
  • 1 ardei mic
  • sare, piper, ulei

1. Bagheta o taiem felii de 1 cm. Taiem si rosia felii subtiri, ardeiul si sunca la fel.

2. Punem putin ulei intr-un castronel pe care ulterior il vom baga la cuptor. Puteti alege si o tava mai mica nu e obligatoriu sa fie de forma rotunda.

Asezam o feliuta de paine, una de sunca, una de rosie si una de ardei. Repetam pana obtinem o coronita.

3. Ouale le batem cu laptele, sare si putin piper. Adaugam 100g branza rasa si apoi turnam amestecul peste coronita. 

Radem si restul de branza deasupra si apoi coacem la 190g C timp de 10-15 min.

 

Servim!

Observatii:

Puteti pune orice alte legume care va plac de exemplu feliute de ceapa.

Eu am pus doar 2 oua desi in poza apar 3 :).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Un comentariu la „Coronita cu sunca, rosii si branza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.