Coronita cu sunca, rosii si branza

Mic dejun sau cina, o idee foarte simpatica pe care am vazut-o pe net. Adaptata dupa posibilitati :).

Ingrediente:

  • 1/2 bagheta sau 1 franzeluta mai mica
  • 200g sunca sau kaizer
  • 200g branza
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1 rosie
  • 1 ardei mic
  • sare, piper, ulei

1. Bagheta o taiem felii de 1 cm. Taiem si rosia felii subtiri, ardeiul si sunca la fel.

2. Punem putin ulei intr-un castronel pe care ulterior il vom baga la cuptor. Puteti alege si o tava mai mica nu e obligatoriu sa fie de forma rotunda.

Asezam o feliuta de paine, una de sunca, una de rosie si una de ardei. Repetam pana obtinem o coronita.

3. Ouale le batem cu laptele, sare si putin piper. Adaugam 100g branza rasa si apoi turnam amestecul peste coronita.

Radem si restul de branza deasupra si apoi coacem la 190g C timp de 15 min acoperita cu folie de aluminiu, apoi luați folia și mai coaceți încă 10 minute.

Servim!

Observatii:

Puteti pune orice alte legume care va plac de exemplu feliute de ceapa.

Eu am pus doar 2 oua desi in poza apar 3 :).

Rețeta încercată de cititori

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Un comentariu la „Coronita cu sunca, rosii si branza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.