

O scoateti , o puneti la scurs si urmati clasicul traseu faina , ou , pesmet.
Prajiti in baie de ulei incins, scoateti pe un servetel de hartie si papati cu rosii sau cu ce vi se pare voua mai potrivit. Daca vreti o chestie mai „sofisticata” , radeti putin cascaval peste ea si bagati la cuptor cateva minute.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
asta e una dintre cele mai delicioase retete invatate de la mama :) asta alaturi de dovlecei pane :D
O reteta extraordinara, fff gustoasa si usor de facut. Iti multumesc pt idee.
Este foarte buna conopida pregatita asa, iar noua ne-a placut atat de mult incat de ieri si pana azi am terminat-o (suntem doar 2 :)).
Eu foloseam paneul clasic atat pt snitele cat si pt legume(dovlecei), dar cand am vazut cat de usor se face conopida cu pesmet, mi-am propus ca de acum inainte sa folosesc reteta ta.
Intentionez sa incerc in curand ciupercutele pane, pt ca si acelea sunt delicioase.
PS: Pt un plus de aroma, in ouale batute am pus usturoi pisat si cateva condimente (caci sunt un mare fan): chimen, coriandru, un pic de piper alb si cimbru, toate date prin rasnita.
Ruxandra iti multumesc mult pentru aprecieri , conopida pane e buna calda, a doua zi parca nu mai are acelasi gust asa ca bine ca ati mancat-o toata !. Multumesc pentru ideea cu condimentele eu sunt fan usturoi :).
Mie im plăce sa o mănânc cu mustar. Am mancat la o colega de facultate.