Conopida pane la cuptor

 

Ieri am gasit conopida la oferta si m-am gandit sa o prepar la cuptor. Am ales varianta pane pentru ca mi s-a parut mai rapida. Reteta este foarte simpla.

Ingrediente:

  • conopida
  • oua 
  • faina
  • pesmet
  • sare

1. Spalam bine conopida si apoi o desfacem buchetele. Le fierbem in apa cu sare pana se inmoaie putin ( cam 5-6 minute).

2. Batem bine ouale cu putina sare

3. Strecuram conopida fiarta, o lasam sa se raceasca si o trecem prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.

 

4. Asezam buchetelele de conopida in tava tapetata cu hartie de copt si coacem la temperatura de 180g C timp de 10-15 minute pana se rumenesc frumos.

 

5. Servim cu sos de iaurt si usturoi sau cu salata.

2 comentarii la „Conopida pane la cuptor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.