Conopida pane la cuptor

Ieri am gasit conopida la oferta si m-am gandit sa o prepar la cuptor. Am ales varianta pane pentru ca mi s-a parut mai rapida. Reteta este foarte simpla.

Ingrediente:

  • conopida
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • sare

1. Spalam bine conopida si apoi o desfacem buchetele. Le fierbem in apa cu sare pana se inmoaie putin ( cam 5-6 minute).

2. Batem bine ouale cu putina sare

3. Strecuram conopida fiarta, o lasam sa se raceasca si o trecem prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.

4. Asezam buchetelele de conopida in tava tapetata cu hartie de copt si coacem la temperatura de 180g C timp de 10-15 minute pana se rumenesc frumos.

5. Servim cu sos de iaurt si usturoi sau cu salata.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


4 comentarii la „Conopida pane la cuptor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.