Concurs – Chef pentru o zi

 

Capture

Un concurs? Da! Și nu unul oricare ci unul în care vă veți demonstra plăcerea și abilitățile în arta gătitului. Începând cu 18 aprilie până în 15 mai Selgros vă invită să vă arătați pasiunea pentru gătit într-o competiție  care vă oferă posibilitatea să fiți chef pentru o zi în bucătăria unui restaurant local. 

Înscrie o rețeta culinară care te reprezintă și poți fi unul dintre cei 16 aleși să conducă bucătăria unui restaurant pentru o zi. Înafara marelui premiu mai  există și alte premii; cîștigătorul cel mare primește un robot de bucătărie profesional, locurile 2 și 3 iau un set de vase de bucătărie, respectiv un voucher de cumpărături.

 

robot-1-350x350oale_premiu-600x407

Mecanismul este cât se poate de simplu, trebuie doar să gătiți o rețetă preferată, să o pozați și apoi să o înscrieți la concurs. Mai multe detalii găsiți aici iar regulamentul concursului este disponibil aici .

Înscrie o rețeta culinară care te reprezintă și poți fi unul dintre cei 16 aleși să conducă bucătăria unui restaurant pentru o zi.

Totul este foarte fun și profesionist în același timp, dacă veți fi desemnat marele câștigător o să gatiți alături de un chef într-o locație din Cluj iar preparatele rezultate vor fi servite de maxim 8 invitați aleși de voi.

Înafara marelui premiu mai există și alte premii; cîștigătorul cel mare primește un robot de bucătărie profesional, locurile 2 și 3 iau un set de vase de bucătărie, respectiv un voucher de cumpărături.

Și ca să vă fie mai ușor o să vă ajut  cu idei, sfaturi, trucuri legate de prepararea și fotografierea  rețetelor, iar la final voi asista și voi consemna câștigătorul alături de profesioniștii din restaurant. Eu reprezint Clujul (cu mândrie :)) dar indiferent de unde sunteți o să vă ajut cu tot ce aveți nevoie chiar și cu inspirație :)

Să nu mai vorbim despre faptul că și pe blog o să aveți toată susținerea mea!

Vă urez succes dragii mei și aștept să vă înscrieți  cu rețetele câștigătoare :)

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.