Concurs- Borcane.ro te Premiaza cu Miere si Vin!

 concurs borcane.ro

Borcane.ro este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de borcane, sticle, dopuri, capace și accesorii de vinificație din România. Pe Borcane.ro găsești cele mai importante lucruri pentru bunul mers al unei gospodării: borcanele  mici, mari, de 370 ml, de 1 litru, sau mai mari de atât, pentru miere, dulceață sau muraturi, pe toate le gasești pe site-ul care are grijă să ai tot timpul la îndemână recipientele necesare.

Pe lângă cele 70 de tipuri de borcane atent selecționate pentru a se potrivi cu toate activitățile din bucătărie sau din jurul casei, aici găsești și o gamă completă de dopuri și capace din cele mai diverse materiale, de la plută, lemn sau cauciuc, până la metal sau aluminiu, cu toate modurile de înfiletare, de la capace prefiletate până la filet twist.

Borcane.ro este alaturi de tine și în domeniul vinificației. Butoaiele, sticlele și damigenele de cele mai diverse tipuri se află alături de accesoriile, substanțele și diferitele modele de cutii care îl vor mulțumi chiar și pe cel mai pretențios vinificator. Toate acestea sunt completate de utilajele necesare pentru îmbuteliere, pentru cea mai diversă ofertă de vinificație. Puteti vedea intreaga selectie de produse aici

Din aceeasi familie cu borcane.ro face parte si site-ul www.cadouri-marturii-nunta.ro, care îți oferă o gamă completă de cadouri și mărturii pentru invitații tăi, ajutându-i să păstreze pentru totdeauna în memoria lor această zi de neuitat. De la sticle si borcane pictate manual , la coșuri, pungi-cadou, plase din hârtie, etichete și alte accesorii hand-made, personalizate prin diverse procedee, aici vei găsi tot ceea ce ai  nevoie pentru a-i impresiona pe cei prezenți prin unicitatea si originalitatea acestor obiecte deosebite.”

In aceasta toamna sarbatorim luna mierii si a vinului și te invitam la un concurs! Borcane.ro pune la bătaie 3 seturi constand dintr-o sticla de vin Tohani si 4 borcane de miere, in valoare de 201 RON.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la acest concurs?

  1. Da like paginii de Facebook Borcane & Capace
  2. Distribuie acest concurs pe pagina ta de Facebook (Da share)
  3. Lasa la acest articol un comentariu cu link-ul unui produs preferat de tine de pe site-ul borcane.ro

Concursul se desfasoara in perioada 29 octombrie- 5 noiembrie 2015 ora 23:59. Castigatorii vor fi alesi in data de 06.11.2015 prin tragere la sorti, random.org.

Pentru ca participarea la prezentul concurs sa fie considerata valida, trebuie sa fie indeplinite cerintele de mai sus.

Premiul va fi livrat de catre sponsor doar pe teritoriul tarii. Datele castigatorilor se vor trimite in termen de 48 de ore la adresa de e-mail  amalia@haisagatim.ro

In cazul in care castigatorii nu isi revendica premiul castigat in termenul prevazut se vor trage la sorti alti castigatori.

Update :)

Cei trei castigatori in urma tragerii la sorti sunt:

  1. Bogdan r6.bogdan@yahoo.com
  2. Comsa Raluca raluca_patrolea@yahoo.com
  3. Micu Monica mony.andreea@yahoo.com

Felicitari!

loading...

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


19 comentarii la „Concurs- Borcane.ro te Premiaza cu Miere si Vin!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.