Ciuperci scazute

O mancare usoara care se poate servi ca atare sau ca garnitura. Cu hribe :). O bunatate!

Ingrediente:

  • 700g hribe
  • o ceapa mica
  • 150 ml vin
  • putin ulei
  • sare, piper
  • 3 linguri patrunjel tocat

Hribele eu le-am folosit congelate ( curatate, oparite putin si puse la congelat). Puteti folosi si ciuperci Champignon .

Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Adaugam ciupercile, lasam sa scada zeama lasata de ele, adaugam vinul, amestecam si mai lasam sa se faca la foc mic. Cand sunt gata ( le gustam ) adaugam sare, piper si patrunjel verde tocat.

Se pot servi si cu mamaliguta.

8 comentarii la „Ciuperci scazute”

  1. super reteta, am facut-o, multumesc mult! E f rapid de facut.

    Mie mi-a iesit si sos, am turnat destul vin :))) Chiar o sa mai fac, trec pe lista retetelor favorite!

    In ceea ce priveste copyrightul, Amalia, pune un watermark pe poze, pt ca e f neplacut sa te trezesti cu ele furate de altii. Nu mi se pare normal, chiar daca ei pretind ca vor cita sursa, nu e ok! In cel mai rau caz puneau reteta si LINK spre site-ul tau….Pana la urma e efortul tau, munca ta si dreptul tau de a REFUZA sa acorzi permisiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.