Ciuperci la gratar

Ciuperci la gratar
Ciuperci la gratar

Daca iesiti in weekend la iarba verde neaparat sa faceti si cateva ciuperci la gratar. Daca stati acasa, le puteti face si la grill. Reteta e super simpla.

Reteta de ciuperci la gratar

Ingrediente pentru ciupercile la gratar:

  • 500g ciuperci de tip champignon
  • putin ulei de masline
  • usturoi
  • patrunjel verde

Cum facem reteta ciuperci la gratar?

Alegem ciuperci de marime potrivita, curate, sa nu fim nevoite sa le spalam. :)

Eu nu le curat de pielita, doar le sterg cu un servet sau le spal.

Punem intr-un bol ulei, bagam fiecare ciuperca, cat sa se unga cu ulei si apoi le punem pe gratar.

Le lasam 2-3 minute, apoi le intoarcem.

Separat zdrobim usturoi si il amestecam cu putina apa sau ulei.

Punem ciupercile intr-un bol, condimentam cu sare si putin piper, adaugam mujdeiul, patrunjel verde tocat si servim.

Daca va place, puteti praji si ceapa taiata sferturi. Este delicioasa.

Ciuperci la gratar, reteta simpla
Ciuperci la gratar, reteta simpla

Si nu uitati de gratarele adevarate, din carne, dincolo de aceste ciuperci delicioase. :))

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


6 comentarii la „Ciuperci la gratar”

  1. mmm,absolut delicioase ciupercile la gratar,alaturi de zuchinni,vinete,ardei,ceapa(eu o tai felii mai groase)…mai ca nici nu mai avem nevoie de carne ,hihi.

    1. Multumesc pentru aprecieri, foarte interesant blogul tau, l-am vizitat imediat dupa ce ti-am citit comentariile :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.