Ciuperci grecesti

ciupercute grecesti 0

Am gasit reteta intr-o carte mai veche de bucate si mi-a atras atentia deoarece scria ca acest fel de mancare  se poate servi atat rece cat si calda. Asa ca am si incercat-o pentru ca pe caldurile astea merge la fix.

Ingrediente:

  • 500g ciuperci de tip champignon ( cat mai mici sa nu fie nevoie sa le taiati)
  • 2 linguri ulei
  • putina sare, piper
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • patrunjel verde

1. Ciupercile le stergem cu un prosop, nu-i nevoie sa le spalati.

Incingem uleiul intr-o tigaie mai mare, adaugam ciupercile si lasam sa se faca la foc potrivit. Cand scade zeama lasata de ciuperci, lasam putin sa se rumeneasca apoi condimentam cu sare, piper si adaugam sucul de lamaie.

Servim cu patrunjel verde tocat.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.