Ciuperci cu ceapa verde si leurda

Pentru ca am ramas in urma cu postarea unor retete de post azi va propun o reteta de ciuperci cu ceapa verde si leurda. Profit cat mai pot de leurda si incerc sa o folosesc la cat mai multe retete.

Ingrediente:

  • 700g ciuperci ( eu am folosit hribe)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • sare, piper
  • 1 lingura faina
  • ulei

Incingem putin ulei intr-o cratita si adaugam ceapa si leurda tocata. Lasam cateva minute sa se caleasca, apoi adaugam ciupercile taiate felii. Amestecam si acoperim cu un capac. Lasam pana scade apa lasata de ciuperci si condimentam cu sare si piper.

Separat amestecam o lingura cu varf de faina cu 150-200ml apa si adaugam la ciuperci. Amestecam, asteptam sa dea un clocot, apoi stingem focul si la sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat.

Servim. Daca nu tineti post puteti inlocui apa cu lapte sau smantana.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


3 comentarii la „Ciuperci cu ceapa verde si leurda”

  1. Buna! imi plac ciupercile la nebunie. De aceea gatesc des ciuperci, dar cu leurda inca nu am preparat. Acum dupa ce am citit reteta ta… sigur voi incerca…
    Multumesc si o zi placuta iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.