Ciorba de salata

Iata cum o fac eu ciorba de salata, una din variante. Calesc niste kaizer, pun salata o las sa se caleasca apoi adaug iaurt din ala gras, complectez cu apa, las sa fiarba si la sfarsit adaug usturoi zdrobit, bat 2 oua si le „arunc ” in oala. Deasupra marar, de acrit cu nimic ca-i acra de la iaurt.

 

6 comentarii la „Ciorba de salata”

  1. Si eu fac tot timpul vara supa de salata. Imi place enorm. Fac 2 retete: cu rantas si orez( retera traditionala a familiei, si asta pe care ai prezentat-o, dar putin modificata( fara marar, fac o omleta din ou si lapte/smantana, si o tai cubulete cand supa e aproape gata, si.., neaparat un pumn de orez (fara orez nu se poate :)).
    Incearca si tu cu orez, e f buna si mai consistenta

  2. Luisa multumesc de sfat, sincer nu am auzit sa se puna orez in supa de salata, dar orice idee e binevenita, data viitoare o sa incerc si-ti spun cum a iesit.

  3. Amalia, exact asa o face si mama … E innebunitor de buna!! Si cu cat pune mai multa slaninuta/kaizer e si mai buna. Am mai vazut si alte variante, cu omleta taiata fasii, dar asta ramane in topul preferintelor mele :)

  4. Salut Amalia !
    ca de obicei si azi te`am vizitat:) maine o sa fac o ciorba de salata dar am o intrebare u nu rupi fasii salata o pui asea bucati mari? te pup ms mult de raspuns!

Lasă un răspuns la Bunny Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.