Iata cum o fac eu ciorba de salata, una din variante. Calesc niste kaizer, pun salata o las sa se caleasca apoi adaug iaurt din ala gras, complectez cu apa, las sa fiarba si la sfarsit adaug usturoi zdrobit, bat 2 oua si le „arunc ” in oala. Deasupra marar, de acrit cu nimic ca-i acra de la iaurt.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Si eu fac tot timpul vara supa de salata. Imi place enorm. Fac 2 retete: cu rantas si orez( retera traditionala a familiei, si asta pe care ai prezentat-o, dar putin modificata( fara marar, fac o omleta din ou si lapte/smantana, si o tai cubulete cand supa e aproape gata, si.., neaparat un pumn de orez (fara orez nu se poate :)).
Incearca si tu cu orez, e f buna si mai consistenta
Luisa multumesc de sfat, sincer nu am auzit sa se puna orez in supa de salata, dar orice idee e binevenita, data viitoare o sa incerc si-ti spun cum a iesit.
Amalia, exact asa o face si mama … E innebunitor de buna!! Si cu cat pune mai multa slaninuta/kaizer e si mai buna. Am mai vazut si alte variante, cu omleta taiata fasii, dar asta ramane in topul preferintelor mele :)
Bunny e buna mai ales acum ca e sezonul eu fac saptamanal :).
Salut Amalia !
ca de obicei si azi te`am vizitat:) maine o sa fac o ciorba de salata dar am o intrebare u nu rupi fasii salata o pui asea bucati mari? te pup ms mult de raspuns!
Poti sa o pui asa sau sa o rupi cu mana bucati mari ,ramane la alegerea ta :). Spor !