Ciorba de salata

Iata cum o fac eu ciorba de salata, una din variante. Calesc niste kaizer, pun salata o las sa se caleasca apoi adaug iaurt din ala gras, complectez cu apa, las sa fiarba si la sfarsit adaug usturoi zdrobit, bat 2 oua si le „arunc ” in oala. Deasupra marar, de acrit cu nimic ca-i acra de la iaurt.

 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


6 comentarii la „Ciorba de salata”

  1. Si eu fac tot timpul vara supa de salata. Imi place enorm. Fac 2 retete: cu rantas si orez( retera traditionala a familiei, si asta pe care ai prezentat-o, dar putin modificata( fara marar, fac o omleta din ou si lapte/smantana, si o tai cubulete cand supa e aproape gata, si.., neaparat un pumn de orez (fara orez nu se poate :)).
    Incearca si tu cu orez, e f buna si mai consistenta

  2. Luisa multumesc de sfat, sincer nu am auzit sa se puna orez in supa de salata, dar orice idee e binevenita, data viitoare o sa incerc si-ti spun cum a iesit.

  3. Amalia, exact asa o face si mama … E innebunitor de buna!! Si cu cat pune mai multa slaninuta/kaizer e si mai buna. Am mai vazut si alte variante, cu omleta taiata fasii, dar asta ramane in topul preferintelor mele :)

  4. Salut Amalia !
    ca de obicei si azi te`am vizitat:) maine o sa fac o ciorba de salata dar am o intrebare u nu rupi fasii salata o pui asea bucati mari? te pup ms mult de raspuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.