Ciorba de loboda

O ciorba  usoara atat la gust cat si la calorii :), ramane doar sa gasiti loboda si macris pentru a incerca reteta.

Ingrediente:

  • 1kg loboda verde
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1/4 telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • 1/4 kg macris
  • 1 pulpa intreaga de pui ( de obicei se foloseste afumatura dar pentru ca a mancat si bebe din ea am folosit carne de pui)
  • 200ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • patrunjel si marar verde

Zarzavatul se spala bine, se curata, se taie bucatele apoi se pune la fiert impreuna cu carnea de pui si 3-4 litri apa.

Cand carnea este fiarta o scoatem si o taiem bucatele apoi o punem inapoi in ciorba. Adaugam apoi loboda, spalata si taiata fideluta.

Dupa ce loboda s-a fiert adaugam macrisul spalat si taiat fideluta.

Lasam sa mai fiarba 10-15 min, apoi dregem cu galbenusurile amestecate cu smantana.

Potrivim de sare si adaugam verdeata tocata.

Servim.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Un comentariu la „Ciorba de loboda”

Dă-i un răspuns lui Diana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.