O ciorba usoara atat la gust cat si la calorii :), ramane doar sa gasiti loboda si macris pentru a incerca reteta.
Ingrediente:
- 1kg loboda verde
- 2-3 morcovi
- 2 radacini patrunjel
- 1/4 telina
- 1 radacina pastarnac
- 1 ceapa mica
- 1/4 kg macris
- 1 pulpa intreaga de pui ( de obicei se foloseste afumatura dar pentru ca a mancat si bebe din ea am folosit carne de pui)
- 200ml smantana
- 2 galbenusuri
- sare
- patrunjel si marar verde
Zarzavatul se spala bine, se curata, se taie bucatele apoi se pune la fiert impreuna cu carnea de pui si 3-4 litri apa.
Cand carnea este fiarta o scoatem si o taiem bucatele apoi o punem inapoi in ciorba. Adaugam apoi loboda, spalata si taiata fideluta.
Dupa ce loboda s-a fiert adaugam macrisul spalat si taiat fideluta.
Lasam sa mai fiarba 10-15 min, apoi dregem cu galbenusurile amestecate cu smantana.
Potrivim de sare si adaugam verdeata tocata.
Servim.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Placeee ….