Cas pane

Ingrediente:

  • 300-400 gr cas felii sau cascaval
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare


Se bat ouale cu putina sare, se trec feliile de cas prin faina, ou, pesmet si se prajesc in baie de ulei cate 2 min pe o parte (pentru intors folositi o paleta si nu furculita). Se scot pe un servet de hartie pentru a se absorbi excesul de grasime. Se servesc cu salata verde.

6 comentarii la „Cas pane”

  1. muammmaaa, ce bine arata …mi-ai facut o pofta!!! :)

    Ama, ai la mine pe blogulet doua premii, fuguta sa le ridici :*

  2. Casul se face din lapte proaspat, nesmantanit, la care se pune cheag (natural sau pastile), se lasa cateva ore sa se inchege, apoi se aduna materia solida (ramane zerul – un lichid semi transparent) si se pune intr-un servet de tifon, prin care se va curge restul de zer timp de 1-2 zile. apoi casul proaspat se tine la uscat o aproximativ 1 saptamana pana face o coaja specifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.