Cartofi noi sub/la capac

Felul asta de mancare il faceam des in studentie, asta inseamna ca e rapid si ieftin :)). I-am ramas fidela pentru ca imi plac cartofii, mai ales cei noi.

Ingrediente:

  • cartofi ( aprox 500g)
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • putin ulei
  • sare

Va scriu de la inceput ca trebuie sa folositi o tigaie cu peretii grosi sau una antiadeziva.

Spalam cartofii bine ( eu nu ii curat pe cei noi), ii taiem bucatele. Incingem uleiul intr-o tigaie si adaugam cartofii. Punem putina vegeta ( optional) , facem focul mic si acoperim cu un capac. lasam 10 minute timp in care mai amestecam de 2-3 ori. Gustam si daca sunt facuti adaugam patrunjelul si usturoiul ambele tocate marunt.

Nu adaugam apa !

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.