Azi am vrut sa fac Patatas bravas si dupa ce-am pus cartofii la prajit , am citit ca trebuiau fierti si apoi prajiti , Jose ma scuzi ca am inceput cu stangul :) …. asadar i-am gatit altfel .
Ingrediente:
- aprox 1kg cartofi
- 150 ml sos de rosii
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri patrunjel tocat
- sare, piper
- sos chilli ( cantitate dupa cat de iute va place sa mancati)
Spalam bine cartofii ( eu pe cei noi nu-i curat de coaja) ii taiem in sferturi si ii prajim. Deschid o paranteza si va scriu ca am primit o tigaie dry coooker acum o luna. Nu m-a impresionat deloc , pentru ca e din teflon si extrem de usoara. Eu sunt adepta tigailor si cratitelor din inox sau fonta. Am incercat-o si de saptamana trecuta nu ma mai pot desparti de ea. E super! Poti praji in ea aproape orice cu foarte putin ulei. Cartofii din reteta asta i-am prajit in 2 linguri de ulei. Gata cu reclama, ca nu ma plateste nimeni pentru asta :).
Revin la sos. Zdrobim usturoiul , il amestecam cu sosul de rosii si patrunjelul tocat. Adaugam cateva picaturi sos iute, sare si piper. Scoatem cartofii intr-un castron si turnam sosul peste ei. Amestecam usor si lasam sa stea 5 minute.
Servim. Buni , buni mai ales daca folositi cartofi noi.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Se ven estupendas, esto para un picoteo va de maravilla. Saludos
Amalia, asa fain e dry cookerul? L-ai cumparat direct de la TV de la teleshopping? Cat este unul?
Ediith eu sunt incantata de el mai ales pentru legume si carnea de pui. Soacra mea l-a cumparat, a dat in mania cumparaturilor de la TV :)).