Cartofi cu rozmarin la tigaie

O reteta rapida care merge si ca garnitura si ca atare servita alaturi de un sos de iaurt.

Ingrediente ( 2 portii ):

  • 700g cartofi noi
  • rozmarin
  • sare
  • 50ml ulei

Cartofii ii spalam bine si ii frecam cu un burete de metal sa-i curatam mai usor de coaja. Ii taiem in sferturi iar daca sunt mai mici ii lasam intregi. Ii punem intr-un bol si adaugam peste ei uleiul si cateva ace de rozmarin. Eu dupa cum v-am mai scris il cumpar verde si il tin la congelator. Este mult mai aromat decat cel uscat.

Punem cartofii in tigaia incinsa, ii acoperim cu un capac si ii lasam sa se prajeasca la foc potrivit, intorcandu-i din cand in cand cu o paleta de lemn.

Dupa 10 minute luam capacul si ii lasam sa se rumeneasca frumos.

Condimentam cu putina sare si servim .

6 comentarii la „Cartofi cu rozmarin la tigaie”

  1. buna,
    arata foarte bine,cat ulei ai pus in tigaie inainte sa ii pui?
    cartofii sunt cruzi cand sunt pusi in tigaie nu sunt fierti inainte nu? eu am incercat asa dar s-au uscat si nu s-au facut asa:( spune-mi care este secretul.
    te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.