Cartofi copti cu usturoi si fasole verde


Foarte simpla si foarte buna reteta asta.
Ingrendiente:
1kg cartofi noi
150 g fasole verde ( congelata)
150 g sparanghel ( eu nu am pus, nu stiu cand o sa-mi permit ca e tare scump :(…) 
2-3 catei de usturoi
sare, piper, ulei de masline

Preincalzim cuptorul la temperatura mare. Spalam cartofii bine si ii punem la fiert timp de 5-6 minute. Ungem o tava mai groasa cu ulei si punem cartofii taiati in jumatate sau daca sunt mai mici ii lasam intregi.Adaugam si cateii de usturoi necuratati. Punem putin ulei deasupra, sare, piper si coacem 15 minute la foc tare. Apoi adaugam fasolea si sparanghelul si mai coacem 5 minute . Cartofii vor fi rumeni si crocanti. Se pot servi ca atare sau ca garnitura.
Reteta este preluata de pe blogul lui Pam.

7 comentarii la „Cartofi copti cu usturoi si fasole verde”

  1. Sorina iti multumesc, din pacate sparanghelul e scump pentru mine asa ca am renuntat la el :)… sper sa incerci reteta o sa vezi ca se face repede , e simpla si buna. Te pup !

  2. Suna si arata foarte apetisant. Eu musai sa-i incerc cu sparanghel, ca dupa fasole nu ma dau in vant. Scump e si aici.

  3. Buni-buni! Au mers de minune impreuna cu salata de rosii cu ardei copti… de post.

    Amy, nu merge reteta de cornulete fragede cu mere caramelizate si nuci. As vrea sa o incerc, suna tare bine.
    Multumesc frumos.

Lasă un răspuns la Laura Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.