Foarte simpla si foarte buna reteta asta.
Ingrendiente:
1kg cartofi noi
150 g fasole verde ( congelata)
150 g sparanghel ( eu nu am pus, nu stiu cand o sa-mi permit ca e tare scump :(…)
2-3 catei de usturoi
sare, piper, ulei de masline
Preincalzim cuptorul la temperatura mare. Spalam cartofii bine si ii punem la fiert timp de 5-6 minute. Ungem o tava mai groasa cu ulei si punem cartofii taiati in jumatate sau daca sunt mai mici ii lasam intregi.Adaugam si cateii de usturoi necuratati. Punem putin ulei deasupra, sare, piper si coacem 15 minute la foc tare. Apoi adaugam fasolea si sparanghelul si mai coacem 5 minute . Cartofii vor fi rumeni si crocanti. Se pot servi ca atare sau ca garnitura.
Reteta este preluata de pe blogul lui Pam.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Amalia ma omori cu cartofeii tai la cuptor!
Inuc asa-s de buni , sa-i incerci neaparat :).
arata foarte bine si fara sparanghel, cred ca-s deliciosi
Sorina iti multumesc, din pacate sparanghelul e scump pentru mine asa ca am renuntat la el :)… sper sa incerci reteta o sa vezi ca se face repede , e simpla si buna. Te pup !
Suna si arata foarte apetisant. Eu musai sa-i incerc cu sparanghel, ca dupa fasole nu ma dau in vant. Scump e si aici.
Laura sa-mi scrii cum ti-au iesit. Sper sa-ti placa :).
Buni-buni! Au mers de minune impreuna cu salata de rosii cu ardei copti… de post.
Amy, nu merge reteta de cornulete fragede cu mere caramelizate si nuci. As vrea sa o incerc, suna tare bine.
Multumesc frumos.