Cartofi copti cu crema de branza

Cand e frig afara am pofta de 2 chestii ; cartofi copti si vin fiert . Nu merg una cu cealalta asa ca aseara am facut doar cartofi copti :).

Ingrediente:

  • 6-7 cartofi potriviti ( rosii )
  • 150 g branza de burduf
  • 100g smantana
  • 3-4 catei de usturoi zdrobit

Spalam bine cartofii, apoi ii coacem in cuptor. Ii scoatem si ii punem intr-un vas apoi ii acoperim cu un servet.
Branza de burduf o zdrobim cu o furculita, apoi adaugam usturoiul zdrobit si smantana. Amestecam bine .
Desfacem cartofii in doua , punem putina branza si servim.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


7 comentarii la „Cartofi copti cu crema de branza”

  1. Vai de mine ce pofta imi facusi :))
    Astia sunt preferatii mei.Eu ii curat de coaja ca imi place sa mananc crusta crocanta care se formeaza deasupra.Si pun pe ei smantana,branza si cateodata si ou fiert.
    Mmmmmmmmmm,un deliciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.