Capsuni cu frisca

Nu este o reteta este o „chestie” dulce pe care o puteti servi in sezonul capsunilor ( si nu numai). M-am gandit sa o postez poate va ajuta atunci cand aveti de exemplu musafiri si nu aveti nimic la desert :).

 

Avem nevoie de:
capsuni
frisca
Spalam capsunii sub jet de apa rece , apoi taiem codita astfel incat sa le putem pune cu varful in sus. Le taiem cu cutitul „in cruce” dar nu pana jos ( vezi foto) . Separat batem frisca cu putin intaritor. Umplem capsunii cu frisca. Servim imediat.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


4 comentarii la „Capsuni cu frisca”

  1. Nu vad chat aici la tine,de aceea scriu aici Te rog sa vi,cind ai timp,sa ridici un premiu.O zi buna Cami

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.