Campania Hapi Hap – Duelul bucatarilor

Dragii mei am emotii . Din nou :)) . Am fost invitata de catre cei de la Hapi Hap sa particip la Campania HapiHap – Duelul din bucatarie.
Asadar am filmat prima mea reteta . Nu va pot descrie ce emotii am avut si cate mi s-au intamplat la filmare ( poate intr-o postare ulterioara ) .
Mi s-a parut ca a durat foarte mult cand defapt au fost doar cateva minute. Eu cea mai vorbareata pe o raza de cativa kilometri abia imi gaseam cuvintele. Cert este ca pana la urma am reusit sa duc la bun sfarsit reteta.
Va invit sa vizionati reteta si daca va place sa ma sustineti distribuind filmuletul pe facebook , twitter , yahoo messenger, etc.

Vizionare placuta!

Va multumesc :) .

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


20 de comentarii la „Campania Hapi Hap – Duelul bucatarilor”

  1. Te felicit, Amalia. Il urmaresc blogul de mult timp, insa pana acum n-am comentat. Retetele tale sunt toate superbe, filmuletul deasemenea. Sper ca mai postezi asa niste retete faine.:)) Ar merita.

  2. Salut Amalia!
    Felicitari pt filmulet iti inteleg emotiile desi reteta aparent e f usoara si sunt sigur ca e delicioasa emotii tot exista cate vrei dar vreau sa iti spun ca nici macar nu sau vazut emotiile!
    Felicitari inca o data pt tot ceea ce faci!
    Cu mult drag LoReDaNa

  3. Felicitari!Eu am emotii si cand ma filmeaza sotul meu cu copiii pentru arhiva personala :))
    O sa fac si eu macarea asta.Nu am facut niciodata cu smantana

  4. Si uite ca a aparut reteta video..Super,am sa incerc si eu maine reteta,cum m-am mutat la casa noua(inchiriat ap)normal ca treb sa invit prietenii,iar mancarea asta vine perfect..Pup..

  5. Nu am folosit niciodata smantana la mazare,dar cu prima ocazie cand fac sigur o sa gatesc mazarea ca tine.
    Nu prea se vad emotiile si chiar daca s-ar fi vazut, te intelegeam.Nu e usor sa fii in fata camerei.
    Succes!

  6. ma bucur ca ai filmat reteta,in felul acesta sunt mult mai usor de inteles.oricum retetele tale sunt usor de facut si nemaipomenit de gustoase.nu am facut niciodata mazare cu smantana,promit sa o fac,arata super.succes cu concursul!

  7. …felicitari Amalia, pentru toata munca depusa!…si pentru faptul ca nu ti-ai tradat emotiile in timpul filmarii…succes pe mai departe!:)

  8. Esti o scumpa Amalia,felicitari pentru filmulet ,te-ai descurcat foarte bine si nu ti se vad emotiile.
    Succes in continuare ,te pup.

  9. felicitari amalia…foarte faina chestia asta…te-ai descurcat foarte bine.ai putea sa le filmezi pe toate….sau sa ai o emisiune culinara la un post local…oricum din filmulet am descoperit ceva..un lucru pe care nu il stiam despre tine..ca esti foarte stangace…glumesc ma refer la mana ta stanga pe care o folosesti foarte bine.inca o data felicitari si tine-o tot asa.poop si multa sanatate si tie si lui luci…

  10. Wow! Amalia tu esti stingace??? Habar nu aveam! Noroc de filmuletul asta!!! Reteta excelenta, tu o scumpa si tot ce pot sa spun e ca mai vreau!! Te pup!

  11. Va multumesc mult de tot :) si da sunt stangace sotul rade de mine cum tai painea :). Va pup si sper sa strang cat mai multe voturi.

  12. salut amalia,de mult timp fac si eu din retetele tale,sunt foarte multumita,si la prietenul meu ii plac foarte mult..iti doresc multa sanatate si cat mai multe retete bune,pe blog…salutari din alba iulia,pupe…elena si teo

  13. salut amalia…sunt tot elena,din alba iulia…astazi am facut papanasi..au fost deliciosi,aproape ca ne-am certat pe ei,eu si prietenul meu…multumim ca existi,si ai retete atat de bune,pe care le imparti cu noi!!!

  14. am uitat…imi esti tare draga,de cand ti-am descoperit blogul…dar de cand am vazut ca esti si stangace…si mai si…si eu sunt stangace,si e placut sa vad persoane care se descurca sa gateasca cu mana stanga…:)))…multe retete bune,de facut cu mana stanga!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.