Aripioare picante cu curry

 

Se pot face atat la cuptor cat si la gratar. Cat sunt de bune nu va mai scriu, abia astept sa le incercati!

Ingrediente:

  • 1kg aripioare de pui
  • 2 lingurite praf de curry
  • 1varf de cutit praf de chilli (optional)
  • 1 lingurita mustar
  • sucul de la o lamaie
  • 4 linguri ulei
  • sare

Intr-un bol punem aripioarele si apoi adaugam restul ingredientelor pe care le-am amestecat intr-un bol mai mic.

Lasam la rece 2-3 ore, ideal ar fi de seara pana dimineata apoi le coacem in tava acoperite cu o folie timp de 30min la 180g C si fara folie 15 min la 200g C.

2 comentarii la „Aripioare picante cu curry”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.