Ardei iuti cu bacon

Un aperitiv care se serveste cu tarie, adica cu o bautura cu multe grade :).

Se face foarte usor si il puteti prepara atunci cand aveti musafiri in weekend sau de sarbatori.

Avem nevoie de:

  • ardei iuti
  • bacon feliat cat mai subtire
  • branza ( eu am folosit telemea )

Preincalzim cuptorul la 200g C.

Ardeii ii taiem in doua si ii curatam de nervuri ( puteti sa le lasati daca vreti sa fie foarte iuti ). Eu i-am curatat doar pe jumate.

Ii umplem cu branza apoi infasuram o felie de bacon si prindem cu o scobitoare.

Coacem ardeii intr-o tava tapetata cu foaie de copt 5-10 min si apoi servim.

Reteta este preluata de pe http://thepioneerwoman.com/.

4 comentarii la „Ardei iuti cu bacon”

Lasă un răspuns la Ioana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.